{:mk}ПРОДАЖБА НА КОРПОРАТИВНИ АВИОНИ AIRBUS: ACJ318, ACJ319, ACJ320, ACJ321, ACJ330, ACJ340, ACJ350, ACJ380. ПРОДАЖБА НА НОВИ И КОРИСТЕНИ КОРПОРАТИВНИ АВИОНИ И AIRBUS ACJ.

{:mk} Airbus ACJ е најкомплетниот и сеопфатен линија на корпоративни авиони во светот пазар, кој не се плаши од конкурентите. Дури и на секундарниот пазар продажба на Airbus авиони е многу популарна. Осум бизнис авион на супериорна удобност и ултра модерна техничка опрема имаат три вида на конфигурациите на внатрешни работи за услуга за било […]

{:mk}ПРОДАЖБА на AIRBUS A380 – ICC АВИОН. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени за употреба за AIRBUS A380.

{:mk} Небесните гигант Airbus A380 Десет-годишниот развој на компанијата “Airbus С. А. С.” заврши со ослободување од двојно-украси Airbus A380, кој го надмина својот ривал Боинг 747, но не стигнат до апсолутен рекорд на комерцијални функционирање на е-225 “Mriya”. Продажбата на Airbus A380 е дизајниран за големи меѓународни летови клиенти. Чартер летови за овој гигант […]

{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНА АВИЈАЦИЈА: ПРОДАЖБА на AIRBUS A350 / AIRBUS A350-1000. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A350-1000.

{:mk} Airbus A350-1000 Најдолг член на семејството на широко тело авиони Airbus A350 XWB е најмногу пространа авион во својата класа. Нов развој, кој е измена на Airbus A350-1000 разликува од 800 и Airbus A350 Airbus A350 900 должина на трупот на авионот, крило span, капацитет, гориво и диск единица. Исто така, со истиот wingspan, […]

{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНА АВИЈАЦИЈА: ПРОДАЖБА на AIRBUS A350 / AIRBUS A350-900. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A350-900.

{:mk} Airbus A350-900 Златна средината линија широко тело патнички авиони Airbus A350 XWB е отелотворен во основниот модел Airbus A350-900. Оваа промена беше основа за да се задоволат идните потреби на воздухопловен пазар што ја поддржува далеку и средни растојанија. Првиот комерцијален лет на патнички авион, на Airbus A350 900 одржа во јануари 2015 година, […]

{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНА АВИЈАЦИЈА: ПРОДАЖБА на AIRBUS A350 / AIRBUS A350-800. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A350-800.

{:mk} Airbus A350-800 Airbus A350-800 е најмалиот и добар модел на Airbus A350 кај целата фамилија на широко тело патнички авион дизајниран да услуга на средни и долги дестинации. Стандард кабината два класа конфигурација овозможува удобно да се сместат 276 патници за летовите во опсег од 15 300 km. Скратена трупот може да се нарече […]

{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНИ АВИОНИ: ПРОДАЖБА на АВИОНИ AIRBUS A340 / AIRBUS A340-600. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A340-600.

{:mk} Airbus A340-600 Авион Airbus A340-600 – најголемите и најпознатите пространа авиони на A330/340, должина 75,36 м, која е инфериорен во однос на својот претходник, A340-500 само летање спектар. Оваа инкарнација на постигнувањата на програмерите на Airbus С. А. С., кој ги содржи најдобрите карактеристики на сите измени на оваа серија. Зголемена удобност зголемен за […]

{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНИ АВИОНИ: ПРОДАЖБА на АВИОНИ AIRBUS A340 / AIRBUS A340-500. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A340-500.

{:mk} Airbus A340-500 На Airbus A340-500 е варијанта на Airbus A340, која може да послужи најдалеку растојание меѓу сите A330/340. Продажба на авиони секогаш зависи од нејзината сигурност, капацитет и комфорот на кабината. Во овој поглед, Airbus 340-500 може да се нарече вториот лидер во оваа класа. Технички карактеристики на моделот надмина сите очекувања на […]

{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНИ АВИОНИ: ПРОДАЖБА на АВИОНИ AIRBUS A340 / AIRBUS A340-300. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A340-300.

{:mk} Airbus A340-300 Француски домот Airbus Industrie A340-300 копии од неговиот брат A330-300 од надворешни параметри и е подобрена верзија на A340-200. Сепак, најинтересно е дека тоа што е моќен брод, способни за извршување на патникот и Чартер летови, опремен со четири turbojet мотори од General Electric CFM56-5C удар за 15 422 килограми. На Airbus […]

{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНИ АВИОНИ: ПРОДАЖБА на АВИОНИ AIRBUS A330 / AIRBUS A330-300. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A330-300.

{:mk} На Airbus A330-300 На убедливо линии на наследник на добри традиции меѓу Intercontinental облоги се направи, барем, да се замрзне во изненадување за да се покрие очите вистински одлична скала модел Airbus A330-300 со должина од речиси 64 метри. Продажба на авиони кои служат закажана за патнички и Чартер летови на долги дестинации должи […]

{:mk}КАРГО АВИОН: AIRBUS A330 / AIRBUS A330-200. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени ТОВАР AIRBUS A330-200F.

{:mk} Airbus A330-200F Цена-ефикасно и рентабилно да работат freighter Airbus A330 Freighter самоуверено држи лидерската позиција меѓу карго авион во 2010 година. Со цел за авиони оваа измена беше направено уште пред 3 години својот прв комерцијален лет. Авио компании и оператори се потпира на средината на големината на карго авион, споредување на нивните практични […]