{:mk}КОМЕРЦИЈАЛНИ АВИОНИ: ПРОДАЖБА на АВИОНИ AIRBUS A340 / AIRBUS A340-600. ПРОДАЖБА на НОВИ И користени AIRBUS A340-600.

{:mk}

Airbus A340-600

Авион Airbus A340-600 – најголемите и најпознатите пространа авиони на A330/340, должина 75,36 м, која е инфериорен во однос на својот претходник, A340-500 само летање спектар. Оваа инкарнација на постигнувањата на програмерите на Airbus С. А. С., кој ги содржи најдобрите карактеристики на сите измени на оваа серија. Зголемена удобност зголемен за внатрешни работи и импресивна овој флексибилен капацитет на авионот овозможува авиокомпании да им понуди на своите клиенти со повисоки стандарди на погодно летови. Ова зголемување на личниот простор, удобност и пристапноста на оддел за рачен Багаж, како и достапни Чартер-летови во текот растојанија до 14 600 километри во стандардна два класа конфигурација со 359 патници. Летови до 13 900 километри услугата три-класа измена на Airbus A340 600, е во состојба удобно да седат во службените седишта 380 луѓе. Ефтини авиокомпании економска класа функции седишта со ширина од 18 инчи, лесно да се спроведе летови со 475 патници во Авионот.

Визуелно сигурност и перформанси на патнички авион Airbus A340-600 е можно да се процени, дури и со едноставно набљудување. Авионот има заштитен дизајн, го забрзува брзо и се качува, го прави остар се врти, и, исто така, врши земјиште без одговорено на бучава. Брзина карактеристики се исто така импресивен. Максималната брзина на Airbus A340-600 е 968 km/h и крстарење – 937 km/h. Проценето време за долги летови е околу 15.5 часа.

Читайте также:  {:mk}ПРОДАЖБА НА АВИОНИ – BOMBARDIER ПРЕДИЗВИКУВАЧ 850 (ПРЕДИЗВИКУВАЧ 850). НОВИ BOMBARDIER ПРЕДИЗВИКУВАЧ 850 (ПРЕДИЗВИКУВАЧ 850).

Широк-тело две-украси патнички авион Airbus A340-600 е заслужено се популарни, и поради модерна кабина avionics кои истоварува вниманието на пилот и прикажува сите статус на податоци системи на лагер, а исто така и автоматски песни критичните вредности на индикаторите на сите системи. На ергономски интерфејс на avionics и покажува Општи принципи кои ја регулираат бродови со системот fly-by-wire. За авиокомпании, тоа значи намалено време и трошоци за обука и сертификација на пилотите за контрола на авиони од овој тип.

Максимално оптоварување на Airbus 340-600 е 55.6 тони. Оваа бројка беше достапна, бидејќи на двојно украси трупот на авионот и пространа товар оддел за контејнери и палети. Исто така вреди да се напомене е улогата на електраната во форма на 4 моќни мотори Ролс-Ројс Трент 556 со удар од 25 килограми секоја 401 со заверен индекс на 27 216 кг. Гориво капацитет е 194 880 l, меѓутоа со оглед на перформансите на turbofan мотори со подобрување на ножеви и низок притисок турбина, надополнет со аеродинамичен карактеристики на телото, постигна 20% заштеда на гориво во текот конкурентните модели. Продажба на Airbus A340-600 на секундарниот пазар често има за цел да замени алтернативни модели за долги дестинации Airbus. Овој модел бара 13% помалку трошоци за одржување и со вистинскиот избор на летови и густа патникот проток може да се постигне со висока профитабилност на летови.

Читайте также:  {:mk}Продажба на авиони – Сокол 2000LX Лесно. Авион 2008 Сокол 2000LX Лесно е бизнис авиони на ВИП-класа
DALNEMAGISTRALNYH ПАТНИЧКИ АВИОН AIRBUS A340-600
ДИМЕНЗИИ (НАДВОРЕШЕН):
Должина 75.36 m
Wingspan 63.45 m
Висина 17.22 m
Големината на кабината:
Ширина 5.28 m
Должина 60.98 m
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ:
Патници Да 475
Опсег 14 600 километри
Максимална брзина 968 km/h
На таванот 12 500 m
На полетување од далечина 3 100 m

 

Компанијата ICCJET , нуди нов и preowned авиони AIRBUS A340-600:

Спецификација AIRBUS A340-600:

АВИОНОТ AIRBUS A340-600
Тип: DALNEMAGISTRALNYH ПАТНИЧКИ АВИОН
Производителот: AIRBUS
Година: на барање
Сериски број: на барање
Матичен број: на барање
Цена: на барање
Број на патници: 1 – Економија / бизнис: 359 (2 класа)
2 – Економија: 475
Мотори: 2 x RR ТРЕНТ 500 / Влезната низа 249 kN
Тежина: Mmo: M0.86
Max. полетување тежина: 368.0 (380.0) т
Max. слетување тежина: 259.0 (265.0) т
Max. тежина без гориво: 245.0 (251.0) т
Гориво капацитет: 520 195 (204 500) l
Читайте также:  {:mk}КОРПОРАТИВНИ АВИОНИ: НА БОИНГ БИЗНИС ЏЕТ 3 ЗА ПРОДАЖБА. ПРОДАЖБА НА НОВИ И КОРИСТЕНИ БОИНГ БИЗНИС ЏЕТ 3 / BBJ 3.