{:sq}SHITJA E KORPORATAVE TË AVIONËVE AIRBUS: ACJ318, ACJ319, ACJ320, ACJ321, ACJ330, ACJ340, ACJ350, ACJ380. SHITJA E REJA DHE TË PËRDORURA KORPORATAVE AEROPLANIT DHE AIRBUS ACJ.

{:sq} Airbus ACJ është më i plotë dhe gjithëpërfshirës linjë të drejtimit të avionëve në tregun botëror, i cili nuk ka frikë të konkurrentëve. Edhe në tregun për shitjen e aeroplanëve Airbus është e popullarizuar. Tetë të biznesit të jet më të lartë rehati dhe ultra moderne teknike të pajisjeve të ketë tri lloje të […]

{:sq}SHITJA e AIRBUS A380 – ICC JET. SHITJA e REJA DHE të përdorura përdorimin e AIRBUS A380.

{:sq} Qiellore gjigante Airbus A380 Dhjetë vjeçare e zhvillimit të kompanisë “Airbus S. A. S.” përfundoi me lirimin e dyfishtë-stolisur Airbus A380, e cila i ka tejkaluar të saj rivale Boeing 747, por nuk ka arritur një rekord absolut komercial funksionimin e një-225 “Mriya”. Shitjet e Airbus A380 është projektuar për një të mëdha ndërkombëtare […]

{:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-1000. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-1000.

{:sq} Airbus A350-1000 Gjatë anëtar të familjes së gjerë trupin e avionit Airbus A350 XWB është më e gjerë e aeroplanëve në klasën e saj. Një zhvillim i ri ishte ndryshimi i Airbus A350-1000 ndryshon nga 800 dhe Airbus A350 Airbus A350 900 gjatësia e trup i avionit, në krahun e hapësirë, të kapaciteteve, të […]

{:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-900. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-900.

{:sq} Airbus A350-900 E Artë mes-line të gjerë të trupit të pasagjerëve të avionëve Airbus A350 XWB është mishëruar në bazë të modelit Airbus A350-900. Ky modifikim është baza për të përmbushur nevojat e ardhshme të tregut të aviacionit, që mbështet më tani dhe të mesme distanca. Parë komercial të fluturimit të një pasagjer airliner, […]

{:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-800. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-800.

{:sq} Airbus A350-800 Airbus A350-800 është më i vogël dhe një model i mirë i Airbus A350 në mesin e gjithë familja e gjerë e trupit të pasagjerëve të avionit të projektuar për shërbimin e mesme dhe në distancë të gjatë të gjatë. Standarde të kabinës dy klasë të konfigurimit lejon të qetë të akomoduar […]

{:sq}AEROPLAN KOMERCIAL: SHITJEN e AEROPLANËVE AIRBUS A340 / AIRBUS A340-600. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A340-600.

{:sq} Airbus A340-600 Airliner Airbus A340-600 – më i madh dhe më gjerë mjeti A330/340, gjatësia 75,36 m, e cila është inferiore ndaj paraardhësi i tij, e A340-500 vetëm fluturimi varg. Ky mishërim i të arriturave të zhvilluesit e Airbus S. A. S., e cila përfshin karakteristika më të mira të të gjitha modifikimet e […]

{:sq}AEROPLAN KOMERCIAL: SHITJEN e AEROPLANËVE AIRBUS A340 / AIRBUS A340-500. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A340-500.

{:sq} Airbus A340-500 Airbus A340-500 është një variant i Airbus A340, e cila mund të shërbejë farthest distancë mes të gjitha A330/340. Shitjen e aeroplanëve gjithmonë varet në besueshmërinë e tij, kapacitetin dhe komoditetin e kabinës. Në këtë drejtim, Airbus 340-500 mund të quhet e dytë lider në këtë klasë. Karakteristikat teknike të modelit të […]

{:sq}AEROPLAN KOMERCIAL: SHITJEN e AEROPLANËVE AIRBUS A340 / AIRBUS A340-300. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A340-300.

{:sq} Airbus A340-300 Frëngjisht elegante Airbus Industrie A340-300 kopje e vëllait të tij A330-300 nga jashtme parametrave dhe është një version i përmirësuar i A340-200. Megjithatë, më interesante është se ajo është një anije të fuqishme, të aftë për të kryer të pasagjerëve dhe Çarter fluturime, e pajisur me katër turbojet motorët nga General Electric […]

{:sq}AEROPLAN KOMERCIAL: SHITJEN e AEROPLANËVE AIRBUS A330 / AIRBUS A330-300. SHITJA e REJA DHE të përdorura të AIRBUS A330-300.

{:sq} Airbus A330-300 E gjithëpërfshirës linjat e pasardhës të mirë traditat mes Intercontinental oxhaku bëjë, të paktën, të ngrirë në habi për të mbuluar syrin e vërtetë mahnitëse modelit Airbus A330-300 me një gjatësi prej pothuajse 64 metra. Shitja e mjeteve ajrore që shërben planifikuar të pasagjerëve dhe Karta fluturimet në kohë-ngarkesë ka shumë për […]

{:sq}NGARKESAVE AEROPLAN: AIRBUS A330 / AIRBUS A330-200. SHITJA e REJA DHE të përdorura të NGARKESAVE të AIRBUS A330-200F.

{:sq} Airbus A330-200F Kosto-efektive dhe me kosto-efektive për të vepruar mallrash Airbus A330 Mallrash me besim mban pozitën udhëheqëse në mesin e ngarkesave të aeroplanit në vitin 2010. Në mënyrë për të aeroplanëve ky modifikim është bërë 3 vjet para tij të parë komercial të fluturimit. Airlines dhe operatorët e kemi mbështetur në mid-size ngarkesave […]