{:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-1000. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-1000.

{:sq}

Airbus A350-1000

Gjatë anëtar të familjes së gjerë trupin e avionit Airbus A350 XWB është më e gjerë e aeroplanëve në klasën e saj. Një zhvillim i ri ishte ndryshimi i Airbus A350-1000 ndryshon nga 800 dhe Airbus A350 Airbus A350 900 gjatësia e trup i avionit, në krahun e hapësirë, të kapaciteteve, të karburanteve dhe powerplant. Gjithashtu me të njëjtin wingspan, fushën e saj në më të gjatë modeli janë rritur me 4%. Ndryshe, më të madh përfaqësues të kësaj linje plotësisht identike me vëllezërit e saj.

Shitja e Airbus A350-1000 planifikuar në vitin 2015. Modifikimi i pasagjerëve në tre klasa versionin e rehati mund të mbajnë deri në 350 pasagjerë. Kjo është e mundur në mënyrë që Airbus A350-1000, e cila do të në mënyrë efektive të shërbejë rrugët e gjata me të lartë të pasagjerëve dendësisë. Kosto të ulët airlines ekonomisë klasës ofrojë të rregullta dhe Çarter fluturime me shkallën më të lartë të ngarkesës prej 550 udhëtarëve. Dy klasë të konfigurimit të kabinës mund të jetë konfiguruar për të embed 369-412 njerëzit. Udhëtari Airbus A350-1000 ekzekuton të gjitha kërkesat e moderne të tregut të kabinës rehati, siguri dhe karakteristikat e fluturimit. Edhe kur 9 karrige në një rresht të ruajtur një bujare vend gjerësi deri në 18 inç, dhe kur kalon përgjatë brendshme nuk krijon bezdi për pasagjerët e tjerë. Ne gjithashtu duhet të përmendim brendshme të ndriçimit në Airbus A350-1000. E shpërndarë dritë nga pozicion të mirë të efikasitetit të energjisë LED llambat vizualisht shtyn kufijtë e hapësirës dhe nuk krijon përshtypjen e mbylljes.

Читайте также:  {:sq}SHITJA E AEROPLANIT – BOMBARDIER SFIDANT 605 (SFIDANT 605). 2011 BOMBARDIER SFIDANT 605.

Fluturim pesha e Airbus A350-1000 është rritur në 308 ton – për shkak të rritjes së udhëtarëve dhe furnizim. Aeroplan në mënyrë të qëndrueshme të fituar lartësi dhe ulet pa e zakonshme e madhe e aeroplanit të lëvizje në sajë të koordinuar dhe efikase punën e dy turbofan Rrotullon-Royce Trent XWB të vendosnin për 44 052 kg secila. Me një diferencë të 156 000 litra të karburantit dhe 369 udhëtarëve të pasagjerëve lehtë lidh një palë e qyteteve në një rreze prej 14 800 km në një cruising shpejtësinë e 905 km/h shpejtësi Limit mbetur e njëjtë në të rinj modele: 0.89 ose mach-u 945 km/h Dhe kjo me dimensionet e Airbus A350-1000 73.78 m në gjatësi dhe e 17.08 m lartësi në parkingun me një wingspan 64,75 m. ajo Duhet të theksohet se kjo është më e madhe zonën e krahut në mesin e vetme-kuvertë pasagjerëve të avionit në segmentin. Në krahun e zonës është 443 sq. m. Përdorimi i përbërë materialet dhe fibra të karbonit përforcuar plastike dhe progresive alumini alloys dhe titanium nuk janë shumë të rritur bosh peshës së pasagjerëve në krahasim me versionin bazë. Bosh peshës së pasagjerëve airliner, Airbus A350-1000 është 118.1 ton.

Читайте также:  {:sq}AEROPLAN KOMERCIAL: SHITJEN E AEROPLANËVE BOEING 777 / BOEING 777-300ER. SHITJE TË REJA DHE TË PËRDORURA BOEING 777-300ER.

Përdorimi i teknologjisë fly-by-wire ndikojnë në kursimin e kostos së përsosjen dhe trajnimin e pilotëve. Identiteti i sistemit të menaxhimit dhe të përbashkëta kabinë ju lejon të mbani një të pakta në flotën e A320, A330, A340, A350 dhe A380 linjat pa zgjerimin e shtetit. Ajo gjithashtu redukton shpenzimet e mirëmbajtjes dhe për këtë arsye zvogëlon shpenzimet e pasagjerëve të avionit Airbus.

DALNEMAGISTRALNYH PASAGJER AVIONI AIRBUS A350-1000
DIMENSIONET (TË JASHTËM):
Gjatësia 73.78 m
Wingspan 64.75 m
Lartësi 17.08 m
Madhësia e kabinës:
Gjerësia 5.61 m
Gjatësia
TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:
Pasagjerë Për të 475
Varg 14 350 km
Shpejtësi maksimale 945 km/h
Tavan 13 100 m
E marrë-off në distancë 3 090 m

 

Kompania ICCJET , ofron të reja dhe preowned aeroplan AIRBUS A350-1000:

Читайте также:  {:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-800. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-800.

Specifikimi AIRBUS A350-1000:

AEROPLAN AIRBUS A350-1000
Lloji: DALNEMAGISTRALNYH PASAGJER AVIONI
Prodhuesi: AIRBUS
Viti: në bazë të kërkesës
Numri Serial: në bazë të kërkesës
Numri i regjistrimit: në bazë të kërkesës
Çmimi: në bazë të kërkesës
Numri i udhëtarëve: 1 klasë 475
2 – klasa – 412
3 – klasa – 350
Motorët: 2 x RR TRENT XWB / 337 kN Venin varg
Pesha: Mmo: M0.89
Max. fluturim pesha: 248.0 t
Max. ulje e peshës: 190.0 (193.0) t
Max. pesha pa karburant: 178.0 (181.0) t
Të karburantit kapaciteti: 138 000 l