{:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-800. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-800.

{:sq}

Airbus A350-800

Airbus A350-800 është më i vogël dhe një model i mirë i Airbus A350 në mesin e gjithë familja e gjerë e trupit të pasagjerëve të avionit të projektuar për shërbimin e mesme dhe në distancë të gjatë të gjatë. Standarde të kabinës dy klasë të konfigurimit lejon të qetë të akomoduar 276 pasagjerëve që, për fluturime në varg prej 15 300 km. Shkurtuar fuselage mund të quhet dallimi kryesor në mes të këtij Airbus A350 nga Airbus A350 XWB, sepse duke ulur kohëzgjatjen e zhvilluesve kanë ruajtur ndër-sektoriale diametër prej trup i avionit, kabinë të parë pilot, lloji i motorëve, të gjithë në Bord të sistemeve dhe kushtet për operimin dhe mirëmbajtjen. Edhe gjerësia e trup i avionit të Airbus A350-800 përbërëse e 5.59 m, 12.7 cm më shumë se konkurrenti më i afërt. Rritja e hapësirës ka mundësuar ne që të integrojë të avancuara solutions me premium për të siguruar rehatinë e udhëtarëve. Opsionet e konfigurimit të sigurojë aftësinë për të instaluar 8, 9 ose 10 krah për krah Shtrojë në ekonominë e klasës. Shitja e Airbus A350-800 jep airlines një avantazh konkurrues dhe që është ekonomikisht më i favorshëm duke ofruar të rehatshme të distancave të gjata të fluturimeve në një çmim të ulët.

Читайте также:  {:sq}AEROPLAN KOMERCIAL: SHITJEN e AEROPLANËVE AIRBUS A340 / AIRBUS A340-600. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A340-600.

Shkurtuar fuselage e Airbus A350-800 përshtatur për shpërndarjen optimale të udhëtarëve në çdo klasë. Numri maksimal i udhëtarëve është i dobishëm kur organizatat lowcost në një të vetme të klasit të ekonomisë konfigurimit, dhe të kufizuara në 375 vende. Udhëtarët që zgjedhin të rregullt apo Çarter fluturime në Airbus A350-800, me kusht që të madh të hapësirës private, të lehtë për të ruajtur Bagazhin e dorës dhe të përshtatshmërisë së Bagazhit kabinë, panoramike Windows dhe më të gjerë të vendeve në këtë klasë. Klasën e biznesit është në dispozicion, si gjithmonë, më të gjerë vendesh, të organizuara në 6 apo 7 në një horizontale rresht.

Kursimet në funksionimin e këtij modeli nuk merr fund me rentabilitetin e trafiku i udhëtarëve. Lehtësim të vetë pesha e Airbus A350-800 arritur nëpërmjet përdorimit të composites, titan dhe alumini alloys në 70% të trupit. Përdorimi i inovative fibrat e karbonit jep forca shtesë të përforcuar plastike. Ndryshuar profilin e krahut me sharklet-mbaresa, si dhe e fundit avionics dhe të fuqishme motorët e Rrotullon-Royce Trent XWB të vendosnin për 337 kN ulur frekuencën e mirëmbajtjes dhe të reduktuar konsumin e karburantit deri në 8% në afatgjatë. E përfshiu në krahun e Airbus A350-800 bashkë me dy turbofan motorët ju lejon për të arritur një shpejtësi maksimale prej 945 km/h dhe të respektojë cruising në 905 km/h. Gjithashtu, 8% reduktuar tjera shpenzimet operative dhe 8% të reduktuar emetimet e CO2 nga djegia e karburantit.

Читайте также:  {:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-1000. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-1000.

Si pjesa tjetër e anëtarëve të Airbus A350 XWB, një 60 metra Airbus A350-800 përdor teknologjinë e fly-by-wire për të larta të sigurisë, të mëdha dhe të manovrimit të anijes. Një i dukshëm është në pikën prani të të 6 të këmbyeshme dhe identike matjen e sistemeve që sigurojnë mbarëvajtjen dhe saktësinë e informacionit të marrë. Këtu identifikuar evolucionare karakteristikat e A380 familjes. Duke pasur parasysh identitetin e Airbus A350-800 të tjerë të mediave të teknologjive të FBW, ju mund të shtoni modifikime të flotës së aeroplanëve A320, A330, A340 dhe A380 familjet pa zgjerimin e stafit, koha dhe shpenzimet financiare për trajnimin dhe përsosjen e programit pilot.

DALNEMAGISTRALNYH PASAGJER AVIONI AIRBUS A350-800
DIMENSIONET (TË JASHTËM):
Gjatësia 60.54 m
Wingspan 64.75 m
Lartësi 17.05 m
Madhësia e kabinës:
Gjerësia 5.61 m
Gjatësia 45.57 m
TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:
Pasagjerë Në 375
Varg 15 300 km
Shpejtësi maksimale 945 km/h
Tavan 13 100 m
E marrë-off në distancë 2 950 m
Читайте также:  {:sq}SHITJA E AEROPLANIT – BOMBARDIER SFIDANT 605 (SFIDANT 605).

 

Kompania ICCJET , ofron të reja dhe preowned aeroplan AIRBUS A350-800:

Specifikimi AIRBUS A350-800:

AEROPLAN AIRBUS A350-800
Lloji: DALNEMAGISTRALNYH PASAGJER AVIONI
Prodhuesi: AIRBUS
Viti: në bazë të kërkesës
Numri Serial: në bazë të kërkesës
Numri i regjistrimit: në bazë të kërkesës
Çmimi: në bazë të kërkesës
Numri i udhëtarëve: 1 – klasa – 375
2 – klasa – 312
3 klasa – 270
Motorët: 2 x RR TRENT XWB / 337 kN Venin varg
Pesha: Mmo: M0.89
Max. fluturim pesha: 248.0 t
Max. ulje e peshës: 190.0 (193.0) t
Max. pesha pa karburant: 178.0 (181.0) t
Të karburantit kapaciteti: 138 000 l