{:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A350 / AIRBUS A350-900. SHITJA e REJA DHE të përdorura AIRBUS A350-900.

{:sq}

Airbus A350-900

E Artë mes-line të gjerë të trupit të pasagjerëve të avionëve Airbus A350 XWB është mishëruar në bazë të modelit Airbus A350-900. Ky modifikim është baza për të përmbushur nevojat e ardhshme të tregut të aviacionit, që mbështet më tani dhe të mesme distanca. Parë komercial të fluturimit të një pasagjer airliner, Airbus A350 900 u zhvillua në janar të vitit 2015, duke treguar tashmë të njohur për Airbus A350 XWB e gjerë fuselage, me një gjatësi prej 66.8 m, dhe një të gjerë brendshme me një dizajn ergonomik. Shtrirja e një krahu aerodinamik me winglets është 64,75 m. Shitjen e aeroplanëve aktualizuar pas shpalljes së model të ri dhe avantazhet e tij mbi konkurrentët e saj: Airbus A350-900 bën fluturime komercialisht të qëndrueshme dhe organizimin e fluturimeve fitimprurës për operatorin.

Më të reja Airbus A350-900 në dy klasë të konfigurimit strehon 315 udhëtarëve, duke iu ofruar atyre me komoditetin maksimal me një gamë të gjerë të Shtrojë dhe të dy të lirë korridoret. Fluturimi karakteristikat e modifikimit themeli i të Airbus A350 XWB kapërcyer 12 470 km pa karburant në një cruising shpejtësinë e 905 km/h, shkon në një lartësi prej 190 m. 12

Читайте также:  {:sq}Shitja e Dassault Skifter 2000LXS.

Dy të fuqishme Rrotullon-Royce Trent XWB nga 39″, është rritur në 450 kgf fut secili mund të të shpërndarë të pasagjerëve deri në 945 km/h (mach-u 0.89). E shtrënguar të përshtaten pasagjerë në ekonominë e klasës të mund të mbajnë 420 persona. Në këtë segment Airbus A350-900 mund të konkurrojnë me Boeing 787. Të fuqishme powerplant dhe një moderne në Bord elektronike krijon ofrojnë një të besueshme fluturimi në një të rehatshme anije turistike për relativisht pak shpenzime. Në varësi paraqitjen e kabinës, Airbus A350-900 mund të prezantohet në një, dy dhe tri klasë të konfigurimit.

Sigurinë dhe komoditetin e pasagjerëve gjithmonë në rend të parë. Airbus A350 900 ka qenë e projektuar edhe hapësirën e magazinimit për bagazhin e dorës mbi vend. Të zgjeruar hapësirën e Bagazhit ndarje dhe qasje të lehtë do të të ruaj një shumë të nervat gjatë një fluturimi të gjatë. Gjithashtu në dispozicion janë vendet e para në ekonominë e klasës me një gjerësi e sa më shumë të 18 inç, me paraqitjen për 9 radhazi për shkak të mëdha ndër-seksion të kabinës, të përbërë nga të 5.61 m Gjithashtu mishëron shumë teknologjike zgjidhje për klientëve komoditet të ekonomisë që ishin më parë në dispozicion vetëm në të parë dhe në klasën e biznesit. Të mëdha panoramike Windows bërë tërheqëse vendet afër Dritareve, ku shikimi nga lartësitë nuk do të mërzitem gjatë fluturimit.

Читайте также:  {:sq}SHITJA E AEROPLANIT – E HAWKER 400XP.

Krahasuese lehtësinë e Airbus A350-900 është arritur duke përdorur 53% materialet kompozite në lëvore plating, si dhe i lehtë prej alumini alloys, fibrave të karbonit për përforcimin e plastike dhe titan. Në rezultatin, fluturim peshës së pasagjerëve është i kufizuar nga një shenjë e 268 ton. Duke pasur parasysh të mëdha kapaciteti dhe madhësia, ne mund të organizojmë Themelues të korporatës fluturimet për distanca të gjata. Ekonomike konsumin e karburantit dhe për të zvogëluar shpenzimet e mirëmbajtjes të bëjë Airbus A350-900 tërheqëse të ofrojë në tregun e aviacionit modern.

DALNEMAGISTRALNYH PASAGJER AVIONI AIRBUS A350-900
DIMENSIONET (TË JASHTËM):
Gjatësia 66.8 m
Wingspan 64.75 m
Lartësi 17.05 m
Madhësia e kabinës:
Gjerësia 5.61 m
Gjatësia 51.94 m
TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:
Pasagjerë Për 420
Varg 14 350 km
Shpejtësi maksimale 945 km/h
Tavan 13 100 m
E marrë-off në distancë 2 830 m
Читайте также:  {:sq}SHITJA E AEROPLANIT – CESSNA MOTIVACIONIN XLS+ / MOTIVACIONIN XLS+ . Biznesit avion CESSNA MOTIVACIONIN XLS+ - transcontinental varg, kabinë të klasit të parë, të ulët të shpenzimeve operative.

 

Kompania ICCJET , ofron të reja dhe preowned aeroplan AIRBUS A350-900:

Specifikimi AIRBUS A350-900:

AEROPLAN AIRBUS A350-900
Lloji: DALNEMAGISTRALNYH PASAGJER AVIONI
Prodhuesi: AIRBUS
Viti: në bazë të kërkesës
Numri Serial: në bazë të kërkesës
Numri i regjistrimit: në bazë të kërkesës
Çmimi: në bazë të kërkesës
Numri i udhëtarëve: 1 – klasa – 420
2 – klasa – 366
3 – klasë 314
Motorët: 2 x RR TRENT XWB / 337 kN Venin varg
Pesha: Mmo: M0.89
Max. fluturim pesha: 268.0 t
Max. ulje e peshës: 205.0 t
Max. pesha pa karburant: 192.0 t
Të karburantit kapaciteti: 138 000 l