{:sq}SHITJA e AIRBUS A380 – ICC JET. SHITJA e REJA DHE të përdorura përdorimin e AIRBUS A380.

{:sq}

Qiellore gjigante Airbus A380

Dhjetë vjeçare e zhvillimit të kompanisë “Airbus S. A. S.” përfundoi me lirimin e dyfishtë-stolisur Airbus A380, e cila i ka tejkaluar të saj rivale Boeing 747, por nuk ka arritur një rekord absolut komercial funksionimin e një-225 “Mriya”. Shitjet e Airbus A380 është projektuar për një të mëdha ndërkombëtare ajrore e konsumatorëve. Charter fluturime për këtë gjigant të bëjë thjesht është e paarsyeshme. Një rregullta të fluturimit të planifikuar nga Frankfurti në Tokio dhe të kthehet në klasën e parë do të kushtojë rreth 10 000 euro. Megjithatë, rehati orë fluturimi do të jetë në nivelin e Çarter fluturime në biznes jet.

Si shumë transcontinental Çarter fluturime, fluturime në Airbus A380 kaluar më shumë se 10 orë. Airbus 380 ofron pajisje për të tri klasat: e para, biznesit dhe të ekonomisë. E dytë letrave është ndarë nga dy shkallët në fillim dhe në fund të pasagjerëve compartments. Në katin e parë ka tre zona në ekonominë e klasës. Vend është më pak e mirë se në të njëjtën Airbus A320: ostautsya të gjitha lëvizjet për të përparme dhe të pasme vend udhëtarëve, megjithatë, kjo përshtypje është subjektive. Pasagjerët mund të përdorni një 9-inch ekran për të parë të dhëna për të fluturimit, ose të zgjedhin zbavitje media.

Читайте также:  {:sq}SHITJEN E AEROPLANËVE – BOMBARDIER GLOBALE 5000 (GLOBAL 5000).

Klasën e biznesit në Airbus A380 paraqet një pak më shumë bujare vendeve (67 për 52 cm) për gati një rekord për këtë klasë të aeroplanëve numër 98. Largësia midis vendeve u rrit nga 79 për 152 cm, krahasuar me ekonominë e klasës. Kryesuesi mund të marrë pothuajse pozicion horizontal, pranë çdo një fole, USB port dhe personale të lehta.

Të klasit të parë rri kot për të gjitha linjat ajrore – një krenari e vërtetë. Airbus A380 ka 8 mandate me një gjerësi prej 80 cm VIP, rehati e fluturimit e cila është e krahasueshme për Çarter fluturime. Çdo vend i konverton në një pozicion horizontal, i pajisur me 17-inç të monitoruar, dhe të largët nga të tjerët në 213 cm – personale hapësirë në klasën e parë Airbus A380 është me të vërtetë mbresëlënëse. Çdo të pasagjerëve të klasit të parë merr në kohën e fluturimeve për përdorim personal, personale e magazinimit dollap.

Tre klasave mund të jetë e mbushur në kapacitet të plotë, duke vënë një fund 420. Maksimum tre-klasë Airbus A380 me 526 udhëtarëve. Shitja e një klasë të konfigurimit të aeroplanit do të lejojë udhëtarëve nga 853 udhëtarët në Bord. E padyshimtë avantazh të dhe të nxjerrë në pah zhvillimin e Airbus 380 është e ulët në konsumin e karburantit. Për të pasagjerëve, mesatarisht, rreth 3 litra karburant për çdo 100 kilometra. Varg maksimale e fluturimeve 73 metra i bukur Airbus A380 është 15,200 km. trup i avionit duket pak rrafshuar anash, dhe lartësinë 24 metra.

Читайте также:  {:sq}Shitje - Embraer Phenom 100. 2010 Embraer Phenom 100 biznesit jet.

E wingspan është me të vërtetë mbresëlënëse – gati 80 metra me spaced palë e katër motorët në 311 kN secili. Në varësi të modifikimin e mundshme variante të centralit Airbus A380: EngineAlliance GP7270 (A380-871), EngineAlliance GP7272(A380-862), Rrotullon-RoyceTrent 970 (A380-841,842), Rrotullon-RoyceTrent 970B (A380-841,842), Rrotullon-RoyceTrent 972 (A380-842) ose Rrotullon-RoyceTrent 972B (A380-842). Cruising shpejtësi me këtë cilësim është mbajtur brenda 900 km/h shpejtësia maksimale është 1 020 km/h, në lartësi 13 m. 115 Lehtësia dhe shpejtësia e aeroplanit rezultuar nga përdorimi i përbërë materialet dhe fibra të karbonit në trup i avionit të lëkurës.

Kabinë ndryshon pak nga A330 dhe 320 seri – të gjithë të njëjtën tastierë dhe anën levë. Asgjë e tepërt dhe për të shkëputur vëmendjen e dy pilotë në kabinë. 9 midis dy shfaq tregojnë aktuale e lundrimit e të dhënave, dy të dhënat kryesore për gjendjen e fluturimit, një tjetër dy monitorimin e punës së katër motorët, dhe një vëzhgues në gjithë sistemin e aeroplanit. E mbetur të dy të monitoruar multifunksionale. Lehtësinë e menaxhimit në masë të madhe zvogëlon koston e trajnimit ekuipazhit, dhe kështu e bën operacion transcontinental Airbus A380 fitimprurës për kompanitë ajrore.

Читайте также:  {:sq}SHITJEN E AEROPLANËVE – BOMBARDIER GLOBALE EXPRESS (GLOBAL EXPRESS).
AEROPLAN AIRBUS A380
DIMENSIONET (TË JASHTËM):
Gjatësia 72.70 m
Wingspan 79.80 m
Lartësi 24.10 m
Madhësia e kabinës:
Lartësi 2.41 m
Gjerësia 5.92-6.58 m
Gjatësia 50.68 m
TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:
Pasagjerë 525-853
Varg 15 700 km
Shpejtësi maksimale 945 km/h
Tavan 13 100 m
Valutazione 2 050 m

 

Kompania ICCJET ofron të shesë avionë AIRBUS A380:

Specifikimet

AEROPLAN AIRBUS A380
Lloji: Tregtare Të Pasagjerëve Jet
Prodhuesi: AIRBUS
Viti: në bazë të kërkesës
Numri Serial: në bazë të kërkesës
Numri i regjistrimit: në bazë të kërkesës
Çmimi: në bazë të kërkesës

Numri i udhëtarëve:

525-853
Motorët: Rrotullon-Royce / Motor Aleanca Trent 900 / GP7200
Pesha:

Maksimale
fluturim pesha: 560 000
kg.

Maksimale
pesha e aeroplanit pa karburant, 361 000
kg.

Maksimale
ulje e peshës: 386 000
kg.