{:sq}SHITJA E KORPORATAVE TË AVIONËVE AIRBUS: ACJ318, ACJ319, ACJ320, ACJ321, ACJ330, ACJ340, ACJ350, ACJ380. SHITJA E REJA DHE TË PËRDORURA KORPORATAVE AEROPLANIT DHE AIRBUS ACJ.

{:sq}

Airbus ACJ është më i plotë dhe gjithëpërfshirës linjë të drejtimit të avionëve në tregun botëror, i cili nuk ka frikë të konkurrentëve. Edhe në tregun për shitjen e aeroplanëve Airbus është e popullarizuar. Tetë të biznesit të jet më të lartë rehati dhe ultra moderne teknike të pajisjeve të ketë tri lloje të konfigurimin e brendshëm të shërbimit ndonjë nevojat e klientëve të saj. Katër të ngushtë-modifikim trupit Airbus ACJ318, Airbus ACJ319, Airbus ACJ320 dhe Airbus ACJ321 nominally vendosur si ju rritet gjatësia e sallon me të njëjtat parametra lartësi dhe gjerësi. Secili prej avionëve janë të dizajnuara për nevojat specifike dhe mund të kujdesem për VIP, privat korporatave dhe klientëve.

Airbus ACJ318 në VIP-modifikim mund të qetë të akomoduar 8 pasagjerëve dhe është i përshtatshëm për Çarter fluturime brenda një rrezeje prej 7 800 km për zyrtarët e qeverisë ose të tjera të rëndësishme të personave. Pak sakrifikimit të lirë hapësirë dhe mbajtjen e funksionalitetit dhe ergonomi, ju mund të redesign e brendshme për të akomoduar 18 njerëz. Në këtë rast, varg ACJ318 do të zvogëlohet për 7 500 km, Airbus ACJ318 është më e shkurtër në mes të përfaqësuesve të kësaj serie dhe mund të ofrojë një të pajisur plotësisht hapësirën e pasagjerëve kupeja gjatësi 21,62 m, lartësi 2.25 m dhe një gjerësi prej 3.7 metra lartësia e kabinës në Airbus ACJ318, ACJ319, ACJ320 dhe ACJ321 është më e madhe në klasën e saj, duke tejkaluar madje edhe Boeing BBJ.

Më fuselage ka një Airbus ACJ319, e cila është përdorur shpesh për të korporatave nevojat dhe fluturimet e delegacione qeveritare. E ACJ319 kabinës ka një gjatësi prej 24,01 metra (vetëm 3 metra më e gjatë se ACJ318 kabinës), por ju mund të urdhërojë brendshme për një strehim të rehatshme e 8 personave në VIP nivel ose 18 pasagjerë, me një rënie të ndjeshme të shkallës së rehati. Distanca fluturime ACJ319 është e kufizuar në një rreze prej 11 km në 100 VIP-konfigurimi.

Në vendin e tretë në madhësi dhe kapacitet në këtë linjë është Airbus ACJ320. Ky biznes jet ka një varg të vogël të rrugës, në afërsi të Airbus ACJ318, – 9 170 km me 8 pasagjerë në Bord ose 7 800 km me 30 pasagjerë. Dallimi qëndron në gjatësinë e kabinës (në periudhën nga 27.74 m) dhe fuqinë e kapacitetin e bimëve është e njëjtë me Airbus ACJ319. Të dyja modelet janë të pajisura me dy turbofan motorët CFM Ndërkombëtare në modifikimin CFM56-5B4/3 dhe CFM56-5B7/3, përkatësisht me një futi 98-120 kN secili.

Читайте также:  {:sq}KOMERCIALE TË AVIACIONIT: SHITJA BOEING 737 MAX: BOEING 737 MAX 7 / MAX 8 BOEING 737 / BOEING 737 MAX 9. SHITJA E RI BOEING 737 MAX.

Më e rëndë në këtë seri të biznesit avion Airbus ACJ321 në VIP konfigurimit ka Mbulesë për të akomoduar 19 pasagjerë. E ACJ321 kabinë gjatësi 34,67 m është i ndarë në dy zonat rri kot me rehat binjake vende të ndara nga një tavolinë, dhe të dy një divan. Gjatë planifikimit të dizajnuara për të korporatave të fluturimit në Airbus ACJ321 përmban një hapësirë të rehatshme për 50 persona. Në këtë rast, fluturimi distance është 7 780 8 km në vend të 500 km në VIP-version.

Për të gjitha modelet e Airbus ACJ318, ACJ319, ACJ320 dhe ACJ321 kanë të njëjtin tavanin e 12,500 m dhe shpejtësi maksimale Mars 0.82 (875 km/h).

Airbus S. A. S. bërë një ofertë për zhvillimin e më të bollshme dhe të përshtatshme dyqanet me një zgjedhje e mundësitë e përshtatshme për të përmbushur nevojat e klientit, dhe asnjë gabim. Popullore shitjen avion të vogël nga Airbus ACJ318 të elitës double-Decker Airbus ACJ380, të meritave quajtur “flying Pallatit” (“Flying palace”). Një tipar i familjes së avionëve është pothuajse dy herë më e madhe salons në krahasim me konkurrencën e saj. Pronarët privatë, të korporatave dhe zyrtarëve qeveritarë të zgjedhin për një nga Airbus ACJ, duke ditur që ju do të merrni maksimumin e përfitimit ekonomik, lirinë e lëvizjes në distanca të gjata, një shumë e të dhënave personale hapësirë dhe rehati. Ndërmarrja klientëve të zgjedhin për Airbus ACJ330, Airbus ACJ340, Airbus ose Airbus ACJ350 ACJ380. Këto biznesit të avionëve të kenë më shumë të kapacitetit të magazinimit dhe të lartë, rehati dhe përshtatshmëria e kabinës, dhe të përkryer të përshtatshme për Intercontinental fluturime. Shpejtësia maksimale për çdo modifikim është regjistruar në Mars 0.89 (945 km/h) në një lartësi prej 12 500-13 100 m.

Të gjitha të mbledhjes elite të gjerë të trupit të aeroplanit, të zhvilluara në bazë të udhëtarëve oxhaku, në shërbim non-stop Charter fluturime për individët privatë, zyrtarë të qeverisë, të mëdha biznesmenët dhe ndërmarrësit, si dhe korporata ndërkombëtare dhe të delegacioneve. Airbus ACJ të ofrojë një ekuilibër të përsosur në mes kostos dhe kohës së shpenzuar në krahasim me shpejtësinë e lëvizjes drejt destinacionit në kushte më të rehatshme. Kabinë e çdo avion ACJ330, ACJ340, ACJ350 dhe ACJ380 ofron të gjitha kushtet jo vetëm fizike për të pushuar në tuaj gjerë djep vend me të rregullueshme në pozitë, por për punën e dokumenteve, drekë ose mediaresults. Pothuajse çdo modifikim është një shkëlqyer investimeve, të gjatë e të mirëmbajtur tyre vlerë komerciale.

Читайте также:  {:sq}KOMERCIALE të AVIACIONIT: SHITJA e AIRBUS A319. SHITJA e REJA DHE të përdorura AEROPLAN AIRBUS A319.

Sallon brendshme, të korporatave të biznesit të avionëve, Airbus ACJ zakonisht është e dekoruar në ngjyrë bezhë dhe kafe ngjyra. Qetë ngjyra është e dobishme, thekson LED dritë fluoreshente me rregullim manual të shkëlqim. Shkëlqim sipërfaqe, Windows, stoli metalike, elementëve të vërteta lëkure në përputhje me elitën e statusit të aeroplanit, të cilat kanë krijuar një bazë të konsumatorëve në mbarë botën. Paraqitjen e brendshme të hapësirës varet nga preferencat e konsumatorëve, megjithatë, ju mund të zgjidhni një standard vende të elementeve. Për familjet e mëdha dhe grupet e punonjësit për të bërë një zgjedhje në favor të Airbus ACJ330, Airbus ACJ340, Airbus ose Airbus ACJ350 ACJ380. Secili prej tyre është i përshtatur për transcontinental fluturimet dhe trashëgon të gjitha karakteristikat pozitive të airliner A320. Të gjitha këto të korporatave të avionëve janë të përshtatura për fluturime të shpeshta, dhe për shkak të instalimit të 4 motorë dhe aftësinë për të përmbushur planifikimin besueshmërinë normë prej 99.9%.

Të katër janë të gjerë të trupit modelet kanë shkëlqyer karakteristikat e fluturimit. Fluturimi të shkojnë në VIP konfigurimit me 25 pasagjerë për Airbus ACJ330 është 14 800 km, për Airbus ACJ340 – 18 300 km për Airbus ACJ350 – 18 600 km-binjak kuvertë Airbus ACJ380 është me një vlerë të veçantë të përmendur – e pasagjerëve krijon një të vërtetë Mbretërore rehati për 50 pasagjerë, duke siguruar fonde për të përmbushur të ndryshme të nevojave të gjatë në një udhëtim të gjatë. Hapësira e zonimit mund të sigurojë një pushim dhomë apo kot zonë, dhomë ngrënjeje, hapësirë pune për zyrën e punës dhe konferenca, e cila është e lehtë konvertohet në një dhomë gjumi. Secili prej aeroplanit, nëse është e nevojshme, të themeluar një vend të gjerë të dush. Stili, rehati dhe uncompromised hapësirë për lidhje personale hapësirë – e gjithë kjo Ju do të gjeni në një luksoze të aeroplanit nga Airbus në formacion ACJ.

KOMPANIA ICCJET, OFRON TË REJA DHE PREOWNED AVION ACJ318.

SPECIFIKIMI AIRBUS ACJ318

AIRBUS KORPORATAVE JET ACJ318
Udhëtarët në VIP konfigurimit 8
Varg 7 800 km
E marrë-off në distancë 1 780 m
Ulje në distancë 1 230 m
Shpejtësi maksimale M 0.82
Tavan 12 500 m
Motorët CFM56-5B9/3 96 për 106 kN
Gjatësia e kabinës 21.62 m
Kabinë gjerësia 3.7 m
Lartësia e kabinës 2.25 m
Kabinë e zonës 74.20 m2
KOMPANIA ICCJET, OFRON TË REJA DHE PREOWNED AVION ACJ319.

SPECIFIKIMI AIRBUS ACJ319

AIRBUS KORPORATAVE JET ACJ319
Udhëtarët në VIP konfigurimit 8
Varg 11 100 km
E marrë-off në distancë 1 850 m
Ulje në distancë 1 360 m
Shpejtësi maksimale M 0.82
Tavan 12 500 m
Motorët CFM56-5B7/3 98 për 120 kN
Gjatësia e kabinës 24.01 m
Kabinë gjerësia 3.7 m
Lartësia e kabinës 2.25 m
Kabinë e zonës 87.70 m2
Читайте также:  {:sq}SHITJA E AEROPLANIT – BOMBARDIER SFIDANT 850 (SFIDANT 850). RE BOMBARDIER SFIDANT 850 (SFIDANT 850).
KOMPANIA ICCJET, OFRON TË REJA DHE PREOWNED AVION ACJ320.

SPECIFIKIMI AIRBUS ACJ320

AIRBUS KORPORATAVE JET ACJ320
Udhëtarët në VIP konfigurimit 8
Varg 7 800 km
E marrë-off në distancë 2 100 m
Ulje në distancë 1 500 m
Shpejtësi maksimale M 0.82
Tavan 12 500 m
Motorët CFM56-5B4/3 98 për 120 kN
Gjatësia e kabinës 27.74 m
Kabinë gjerësia 3.7 m
Lartësia e kabinës 2.25 m
Kabinë e zonës 96 m2
KOMPANIA ICCJET, OFRON TË REJA DHE PREOWNED AVION ACJ330.

SPECIFIKIMI AIRBUS ACJ330

AIRBUS KORPORATAVE JET ACJ330
Udhëtarët në VIP konfigurimit 25
Varg 14 800 km
E marrë-off në distancë 2 770 m
Ulje në distancë 1 730 m
Shpejtësi maksimale M 0.86
Tavan 12 500 m
Motorët RR Trent 772B 303 për 316 kN
Gjatësia e kabinës 45.47 m
Kabinë gjerësia 5.28 m
Lartësia e kabinës 2.41 m
Kabinë e zonës M2 215.60
KOMPANIA ICCJET, OFRON TË REJA DHE PREOWNED AVION ACJ340.

SPECIFIKIMI AIRBUS ACJ340

AIRBUS KORPORATAVE JET ACJ340
Udhëtarët në VIP konfigurimit 25
Varg 18 300 km
E marrë-off në distancë 3 180 m
Ulje në distancë 1 960 m
Shpejtësi maksimale M 0.86
Tavan 12 500 m
Motorët RR Trent 553 235 ta 249 kN
Gjatësia e kabinës 54 m
Kabinë gjerësia 5.28 m
Lartësia e kabinës 2.41 m
Kabinë e zonës 258.50 m2
KOMPANIA ICCJET, OFRON TË REJA DHE PREOWNED AVION ACJ350.

SPECIFIKIMI AIRBUS ACJ350

AIRBUS KORPORATAVE JET ACJ350
Udhëtarët në VIP konfigurimit 25
Varg 18 600 km
E marrë-off në distancë 2 670 m
Ulje në distancë 1 860 m
Shpejtësi maksimale M 0.89
Tavan 13 100 m
Motorët RR Trent XWB-8 374 kN
Gjatësia e kabinës 51.29 m
Kabinë gjerësia 5.63 m
Lartësia e kabinës 2.43 m
Kabinë e zonës 269.90 m2
KOMPANIA ICCJET, OFRON TË REJA DHE PREOWNED AVION ACJ380.

SPECIFIKIMI AIRBUS ACJ380

AIRBUS KORPORATAVE JET ACJ380
Udhëtarët në VIP konfigurimit 50
Varg 17 250 km
E marrë-off në distancë 2 880 m
Ulje në distancë 2 030 m
Shpejtësi maksimale M 0.89
Tavan 13 100 m
Motorët RR Trent 970 311 kN
Gjatësia e kabinës 44.90 + 43.93 m
Kabinë gjerësia 6.54 + 6.80 m
Lartësia e kabinës 2.33 + 2.29 m
Kabinë e zonës 305 + 249 m2